Hamarosan itt az Önkormányzati nyári tábor 1. és 2. turnusának befizetési ideje

Kedves Szülők!

Hamarosan itt az önkormányzati nyári tábor 1. és 2. turnusának befizetési ideje. Azért, hogy elkerüljük a felesleges sorban állást és a kellemetlenségeket szeretnénk egy rövid tájékoztatót adni a befizetés menetéről, a befizetéskor kötelezően leadandó dokumentumokról.

 

Először is szeretnénk megnyugtatni minden jelentkezőt, hogy azok akik sikeresen jelentkeztek az online felületen és erről visszaigazolást kaptak, azok az előre meghirdetett pénztári órákban be tudják fizetni az étkezési és tábori hozzájárulás költségét. Ez a 3 időpont csak az Önök rendelkezésére fog állni, ezekben az időszakokban más jelentkezésére nem lesz lehetőség, így felesleges hosszú órákat sorban állni, mindenkire sor kerül. Amennyiben mégis túl sokan összejönnek, ebben az esetben sorszámot fogunk osztani, mellyel egy időben javaslatot is teszünk, hogy előreláthatóan mikor kerülnek sorra.

Mi szeretnénk megkönnyíteni az Önök dolgát, ezért kérjük, hogy Önök is legyenek konstruktívak és felkészülten érkezzenek a befizetésre, hogy minél gyorsabban végezzenek és minél előbb lehetőséget adjanak a többi befizetni szándékozónak.

Kérjük, hogy a következő dokumentumokat legyenek kedvesek magukkal hozni:

-gyermek lakcím kártyája

-gyermek diákigazolványa

-étkezési kedvezmény igénybevételéhez szükséges nyilatkozat, melyet megtalálnak ezen a linken:

https://www.rsr.hu/assets/nyilatkozatok/etkezesi-kedvezmeny.docx

-Adatvédelmi beleegyező nyilatkozat kép- és hangfelvétel készítéséről

https://www.rsr.hu/assets/nyilatkozatok/adatvedelmi-beleegyezo-nyilatkozat.docx

-Személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulási nyilatkozat

https://www.rsr.hu/assets/nyilatkozatok/szemelyes-adatok-kezeles.docx

 

Minden dokumentumot csak eredetiben fogadunk el, másolt, fotózott szkennelt változatokat nem áll módunkban elfogadni. A lakcím- és diákigazolványt is eredetiben kérjük bemutatni.

A befizetés helyszíne a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont, azon belül is az üzemeltetési terület, melyet az üzemeltetési porta felől tudnak megközelíteni. Ez a porta a Pesti úti főbejárattal ellentétes oldalon, a hátsó parkoló felől található. 

Érkezésükkor a portaszolgálat és egy kollégánk fogja Önöket várni, többek között azért, hogy ellenőrizzék, hogy mindent magukkal hoztak a befizetéshez. Hiányos, hiányzó dokumentumok esetén nem áll módunkban fogadni a befizetést, de a meghirdetett pénztári órákban lesz lehetőségük befizetni a díjakat.

A díjakat készpénzben tudják megfizetni, de van lehetőségük bankkártyával is fizetni.

 

Együttműködésüket és türelmüket előre is köszönjük