Szolgáltatások

LED kijelző

LED kijelzőink a legmodernebb vizuális technológiát biztosítják rendezvénye számára. Éles és élénk képekkel garantáljuk az események lenyűgöző látványvilágát.

informatika

Az informatikai támogatásunkkal gondoskodunk arról, hogy minden technológiai igényt kielégítsünk. Megbízható és profi IT csapatunk áll rendelkezésére.

catering

Catering szolgáltatás igénybevétele esetén a Pepper House Catering ízletes és változatos ételválasztékával kényeztetjük vendégeit, legyen szó üzleti ebédekről vagy díszvacsorákról.

mobil lelátó

Mobil lelátóinkkal rugalmasan alakíthatóvá tesszük a nézőtér méretét, így a kisebb előadásoktól a nagyobb sporteseményekig minden igényt kielégítünk.

hangosítás

Professzionális hangmérnökeink biztosítják a kristálytiszta akusztikát, garantálva a rendezvények kifogástalan hangzását.

rendezvényszervezés

Csapatunk szakértelmével és tapasztalatával segítünk megvalósítani az Ön elképzeléseit, a kezdeti tervezéstől a lebonyolításig.

rendezvény eszközök

Eszközeink széles választékával minden eseményt a lehető legmagasabb színvonalon szolgálunk ki.

fénytechnika

Fénytechnikánk különféle megoldásaival varázsoljuk el a vendégeket, létrehozva a tökéletes atmoszférát az eseményekhez.

Ping-pong

Ping-pong felszerelés bérlésével aktív szórakozást nyújtunk a sport szerelmeseinek. Minőségi asztalok és felszerelések állnak rendelkezésre minden korosztály számára.

Elkötelezted magad a helyszín mellett?

Ha a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontot választottad, itt az idő, hogy lefoglald a tökéletes dátumot. Ne hagyj helyet a kételyeknek, biztosítsd eseményed sikerét ebben a lenyűgöző és egyedülálló multifunkciónális sport csarnokban.

Fedezd fel lehetőségeinket és szolgáltatásainkat

Ha még nem vagy teljesen biztos abban, hogy az Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont a megfelelő helyszín eseményed számára, ismerd meg részletesen csarnokunkat és a kínált szolgáltatásokat, hogy meggyőződhess a választásod helyességéről.

Global Fitness RSR

Legmodernebb gépek és tapasztalt edzők várják, hogy segítsenek a csúcsformád elérésében vagy egyszerűen csak jól érezd magad mozgás közben. Látogass el hozzánk és tapasztald meg, milyen fantasztikus eredményeket érhetsz el Budapest legújabb konditermében.