Csarnok

Modern multifunkcionális csarnok
kultúrális, sport és közösségi
rendezvényekre tervezve

A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont nem csupán egy helyszín, hanem a kelet-budapesti régió és a környező agglomerációban egyedülálló multifunkcionális találkozópont. Rákosmente dinamikus sportéletének szívverése, ahol több mint 50 sportegyesület talál otthonra 20 különböző sportágban. Kiválóan felszerelt, modern csarnokunk ideális körülményeket biztosít edzéseknek és versenyeknek egyaránt. Több mint 2000 négyzetméteres küzdőterünkkel és környezettudatosan kialakított létesítményünkkel tökéletes helyszínt nyújtunk kis és nagy létszámú rendezvényeknek, valamint a szabadidő aktív eltöltésének.

Közösségi terek

Küzdőtér

A küzdőtér létesítményünk vérkeringését működtető szívét képezi, ahol minden részletet úgy alakítottunk ki, hogy az megfeleljen a sportesemények és rendezvények legmagasabb követelményeinek. A küzdőtér két oldalán 300 fős állandó lelátó áll rendelkezésre, amelyet mindkét oldalról kihúzható, további összesen 1200 fős mobil lelátó egészít ki, így végeredményképpen 1500 fős lelátót hozhatunk létre. A küzdőtér mérete kicsivel több mint 2000 m2, amely kettéválasztható, létrehozva ezzel két különálló, teljes értékű kézilabda pályát. A pályát külön-külön használva, mindegyikhez 150 fős fix lelátó tartozik. A talaj védelme érdekében gumiszőnyeget is biztosítunk, melyet szükség esetén kollégáink szakszerűen leterítenek. A csarnok ültetett koncertek esetén akár 2500 fő befogadására is képes, így minden nagyszabású esemény számára ideális helyszínül szolgálhat.

Szolgáltatások

led kijelző
kosárlabda palánk
kézilabda kapu
hangosítás
fénytechnika
3000
2000
m2
2
led kijelző
2
pálya

VIP Lelátó

A VIP lelátónk igazi gyöngyszeme létesítményünknek, ahol a sport és az üzleti találkozók tökéletes összhangja valósul meg. A két, egyenként 30 m2 elszeparált helyiségünkben egy-egy modern, nagy konferenciaasztal található 10-10 kényelmes székkel, ideális környezetet teremtve üzleti megbeszélésekhez vagy baráti összejövetelekhez. Az egyedi kialakítású elhúzható üvegfalaink lehetővé teszik, hogy a VIP vendégek zavartalanul folytathassák megbeszéléseiket bezárt ajtók mögött, miközben szem előtt tartják a pályán zajló eseményeket. Amennyiben közelebb kívánnak kerülni a csarnok pezsgő atmoszférájához, az üvegfalak elhúzásával részesei lehetnek a látványos sporteseményeknek is. A VIP élményt tovább emeli a Pepper House Catering által biztosított prémium minőségű catering szolgáltatás, melyet előzetes kérésre bekészítünk.

Szolgáltatások

exkluzív környezet
elhúzható üvegfal
catering bekészítés
30
m2
2
helyiség
25
fő / helyiség

Sajtó szoba

A sajtó szoba a csarnokban zajló esemény kommunikációs központja lehet, amely lehetővé teszi a rendezvények tökéletes követését. Az elhúzható üvegfalaknak köszönhetően a szoba elszeparált környezetet biztosít, miközben teljes rálátást nyújt a létesítmény egészére, ezért akár több funkciót is betölthet. Innen történhet a rendezvények, események nyomon követése és az azokról szóló hírek, eredmények továbbítása a médiákhoz. A szoba kiválóan alkalmas arra, hogy a rendezvény szervezői irodaként használják, ahonnan szemmel tarthatják az események folyamát és egyben irányíthatják azok kommunikációs folyamatait. A modern berendezés és a professzionális felszereltség biztosítja, hogy minden esemény a lehető legmagasabb színvonalon valósulhasson meg.

Szolgáltatások

elszeparált környezet
informatikai eszközök
kényelmes munkaállomások
catering bekészítés
30
m2
25
30
m2 üvegfal

Kisterem

A kistermünk tökéletes ötvözete az eleganciának és a funkcionalitásnak, melynek 133 négyzetméteres terem ideális helyszínt nyújt megbeszéléseknek, vacsoráknak, báloknak, céges rendezvényeknek és táncóráknak egyaránt. A terem adottságai révén könnyedén alkalmazkodik a különböző események kívánalmaihoz. A teremhez kapcsolódó 300 négyzetméteres terasz pedig különleges adalékát képezi a helyszínnek: csodálatos kilátást nyújtva egy hatalmas zöld területre, lehetővé téve a vendégek számára, hogy a rendezvények mellett a természet közelségét is élvezzék. Egy elegáns vacsora alkalmával a kisterem 50-60 vendég kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Rendezvényeiket tovább emeli partnerünk, a Pepper House Catering kiemelkedő minőségű és ízlésvilágú szolgáltatásai, amelyek hozzájárulnak az események sikerességéhez és felejthetetlen emlékké varázsolják azokat.

Szolgáltatások

terasz
rendezvény eszközök
hangosítás
catering
133
m2
300
m2 terasz
60

Mászófal

A mászófal igazi kihívást és izgalmat kínál mind a kezdő, mind a haladó falmászóknak. A közel 400 négyzetméteres területen két különböző mászási lehetőség közül választhatnak az érdeklődők: boulder és köteles mászás. A boulder mászófalunk 4.5 méter magas és 5 méter széles, amely tökéletes választás azok számára, akik szeretnék fejleszteni erőnlétüket és technikájukat rövid, intenzív kihívások révén. A köteles mászásra vágyókat pedig közel 20 változatos nehézségű mászóút várja, melyek akár 12.5 méter magasságba is nyúlnak, így a magasra vágyó mászók is megtalálhatják a számításaikat. A mászófal használata előzetes foglaláshoz kötött, így ajánljuk, hogy az érdeklődők időben egyeztessenek a látogatásuk időpontjáról, hogy garantáltan élvezhessék a mászás adta kihívásokat és az adrenalinszint emelkedését.

Szolgáltatások

oktatás
magnézia
felszerelés
versenyrendezés
2
típus
385
m2
20
mászóút
12.5
m magas

Aula

Az aula, csarnokunk egyik központi tereként funkcionál, mely nem csupán a belépő részt képezi, hanem maga a közösségi élet színtere is. A 300 négyzetméteres alapterületű, impozáns és világos terekkel rendelkező aula ideális helyszíne lehet közösségi tornáknak, ping-pong versenyeknek és nagyobb létszámú üzleti megbeszéléseknek vagy kultúrális eseményeknek. Rednelkezésre áll egy 140 kabát befogadására alkalmas ruhatárat találunk itt, ami 50 négyzetméteres területen helyezkedik el, továbbá rendelkezésre állnak kiegészítő mobil ruhafogasok is, amivel további 500 kabát kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Az aula végében található a Büfénk, ahol felejthetetlen élményt nyújtó gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat, legyen szó egy gyors kávészünetről vagy egy kiadós étkezéről a nap folyamán. Az aula multifunkcionális tereink egyike, amely eleganciájával és praktikumával hozzájárul minden rendezvény sikeréhez.

Szolgáltatások

ruhatár
rendezvény eszközök
catering
hangtechnika
ping-pong felszerelés
300
m2
650
kabát
500
fős

Büfé

A Pepper House büféje a sportlétesítményünkben kiváló kínálattal, modern berendezéssel és magas szintű higiéniai elvárásoknak megfelelően várja a látogatókat. Büszkén szolgáljuk ki a különleges igényű vendégeinket is, legyen szó tej-, vagy zsírmentes termékekről, a legapróbb részletekig figyelünk az étrendi előírásokra és az egészséges táplálkozásra. Események alkalmával több ezer vendéget kiszolgálunk és fontos számunkra, hogy friss alapanyagok felhasználásával, de mégis megfizethető árú ételeket kínáljunk. Büfénk kínálatában 206 féle üdítő közül választhat, garantálva, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, legyen szó klasszikus vagy különleges ízekről.

Szolgáltatások

vegetáriánus ételek
laktózmentes ételek
főételek
gyortételek
200
üditő
30
főétel
25
fős

Öltöző

A sportcsarnokunk büszkén mutatja be modern öltözőit, amelyek kialakításukkal és felszereltségükkel minden igényt kielégítenek. A csarnok összesen 9 öltözővel rendelkezik, melyek közül öt 30 m2, két 20 m2 és két 10 m2, így biztosítva, hogy minden sportoló és csapat megtalálja a számára ideális helyet. Minden öltözőnk kiemelkedően tiszta és jól karbantartott, garantálva ezzel a sportolók higiénikus környezetben történő felkészülését. A zuhanyzók, illemhelyiségek, hajszárítók és padok minden öltözőben elérhetőek, így biztosítva a használók kényelmét és higiéniáját a sportolás előtt és után egyaránt. A biztonság és a magánélet védelme érdekében minden öltözőben 30 db beépített zárszerkezettel ellátott öltözőszekrény áll rendelkezésre, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak a személyes tárgyak biztonságos tárolására.

Szolgáltatások

zárgató szekrény
zuhany
hajszárító
9
öltöző
210
m2
300
szekrény
60
vizesblokk

Elkötelezted magad a helyszín mellett?

Ha a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontot választottad, itt az idő, hogy lefoglald a tökéletes dátumot. Ne hagyj helyet a kételyeknek, biztosítsd eseményed sikerét ebben a lenyűgöző és egyedülálló multifunkciónális sport csarnokban.

Fedezd fel lehetőségeinket és szolgáltatásainkat

Ha még nem vagy teljesen biztos abban, hogy az Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont a megfelelő helyszín eseményed számára, ismerd meg részletesen csarnokunkat és a kínált szolgáltatásokat, hogy meggyőződhess a választásod helyességéről.

Global Fitness RSR

Legmodernebb gépek és tapasztalt edzők várják, hogy segítsenek a csúcsformád elérésében vagy egyszerűen csak jól érezd magad mozgás közben. Látogass el hozzánk és tapasztald meg, milyen fantasztikus eredményeket érhetsz el Budapest legújabb konditermében.