Támogatókat keresünk

A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont, a XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának támogatásával nyári tábort szervez XVII. kerületi iskolák tanulói és XVII. kerületi lakosok gyermekei számára. Ez a tábor, amely a rendezvényközpontban  kerül megrendezésre, minden héten 150-170 gyermek számára biztosítja a testmozgás és közösségi együttlét élményét. A programok középpontjában a sport áll, különös tekintettel a 2024-es Labdarúgó Európa-bajnokság és a XXIII. Nyári Párizsi Olimpia eseményeihez igazodó időpontokra.

Keresünk lelkes támogatókat ehhez a különleges feladathoz, ahol a sport és az egészséges életmód áll a középpontban. Célunk, hogy a gyerekek játékos, izgalmas környezetben tanulhassanak meg egészséges szokásokat, sajátíthassanak el különböző sportágakat miközben felejthetetlen nyári élményekben lesz részük.

A táborunk sikeréhez keresünk olyan  partnereket, akik akár  termék, anyagi vagy tárgyi támogatással szeretnének hozzájárulni a rendezvény színvonalának emeléséhez. Különösen értékeljük a programtámogatásokat, gyümölcsadományokat, gyermekpólókat és baseball sapkákat, amelyekkel csoportonként megkülönböztethetjük a résztvevőket, valamint olyan tárgyakat, mint játékok, sporteszközök vagy jóga matracok, amelyek minden bizonnyal hozzájárulnak a tábor sikeréhez.

Minden adomány óriási segítséget jelent számunkra, hogy magasabb színvonalon rendezhessük meg ezt az eseményt. A támogatások nemcsak a tábor minőségét emelik, de hozzájárulnak a gyerekek egészséges fejlődéséhez, önbizalmuk növekedéséhez és új barátságok kialakításához.

Ha úgy érzi, részt szeretne venni ebben a rendkívüli, színvonalas nyári  projektben, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az rsr@rsr.hu email címen keresztül vagy a 0620-405-8590 es telefonszámon keresztül. 

Minden támogatást nagy örömmel fogadunk és hálásak  vagyunk az Ön nagylelkűségéért, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ezt a táborozási élményt a lehető legjobbá tegyük minden résztvevő számára.

Köszönjük, hogy megfontolja a csatlakozást ehhez a közösségi kezdeményezéshez. 

Együtt valóra válthatjuk a gyerekek álmait egy felejthetetlen nyári tábor formájában, ahol a játék, a tanulás és az egészség kéz a kézben jár.