Freestyle FC

A Freestyle Foci a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban készül az elöttük álló megmérettetésekre. Hamza Nabilt kérdeztük, hogy kicsit mutatkozzanak be, hogy jobban megismerhessük Őket. 

RSR: Mikor alakult meg a Freestyle Fc? : 

HN: Csapatunk 2006-ban alakult és azóta is aktívan működik, viszont igazán 2017-ben robbantunk be a köztudatba, mikor elkezdtük az online tartalomgyártást Youtube-on. Azóta már sokaknak ismerősen cseng az a név, hogy Freestyle FC, mi vagyunk Magyarország legnagyobb sport tematikával foglalkozó Youtube csatornája. 

RSR: Hány feliratkozótok van a Youtube csatornátokon? 

HN. :  Több mint 223.000 feliratkozónk van. 

RSR: Milyen tartalmakiat gyártotok pontosan? 

HN:  Kreatív saját ötleteket valósítunk meg videó vagy kép formában. Ütős kampányokat vezényelünk le futball tematikában cégeknek. Termékeket, szolgáltatásokat promótálunk közösségi média felületeinken. Nem átlagos stock fotókat, videókat készítünk megrendelése. 

RSR: Hány fellépésetek van egy évben, milyen brendekkel dolgoztok együtt? 

HN.:  Évente több mint 100 fellépésünk van és dolgoztunk együtt olyan nagy brandekkel, mint az MLSZ, Adidas, Rgol, Redbull, vagy éppen magyar foci csapatokkal. mint a Fradi, MTK, DVSC. 

RSR: kik a csapat oszlopos tagjai? 

HN.: Csapatunkban van a legtöbbszörös és regnáló magyar bajnok Hajagos Máté, a Juventus freestyle foci verseny egyik finalistája és a castorna alapítója Lipták Zoltán, illetve a magyar freestyle foci közösség nemzetközi kapcsolattartója, valamint a hivatalos prágai világverseny műsorvezetője, jómagam is.

RSR: Mit üzennétek a követőiteknek, van valami fontos móttótok? 

HN.:  Mottónk, hogy nincs másra szüksége az embernek, csak egy labdára és sok gyakorlásra, ezt próbáljuk átadni az új generációnak videókon keresztül, vagy éppen fellépéseken élőben.

RSR: Köszönjük fiúk a beszélgetést, a csapatról bővebben a www.freestylefoci.hu oldalon olvashatnak.