Ismét sokan voltak

A 2024. február 26-án hétfőn megtartott aerobik edzésen több mint 300 ember gyűlt össze és próbálta elvégezni a  Czanik Balázs által kívánt és bemutatott gyakorlatokat. A tornán vendégként részt vett Kollányi Zsuzsi is, aki a szinpadon együtt mozgott Balázzsal.

A Mozdulj Rákosmente program keretében minden rákosmentei lakos számára ingyenes edzéseket biztosít Horváth Tamás polgármester úr Rákosmente Önkormányzatának jóvoltából. 

Számunkra nagyon fontos, hogy mindenkinek elérhető legyen a mozgás.” - hangsúlyozta a program elindulásakor a helyszínen megtartott rövid beszédében.

A résztvevők élnek is a lehetőséggel és minden alkalommal egyre többen és többen jelennek meg a tornákon, ahol a legkisebb gyerekektől egészen az idősebb korosztályig képviseltetik magukat és próbálják végrehajtani a gyakorlatokat.

A torna végén két szerencsés nyertes került kisorsolásra és nyerte meg Czanik Balázs legújabb táplálkozási tanácsadó könyvét.

Köszönjük, hogy ennyien ellátogatnak hozzánk. A foglalkozásról készült videó hamarosan megtekinthető lesz az RSR honlapján.

  • Aerobik minden hétfőn 18:00 órától.
  • Szenior torna minden csütörtökön 10:00 órától.

A foglalkozások ingyenesek, regisztráció nem szükséges.