B-Life expo és sportnap összefoglaló

A Mozdulj, Rákosmente! program keretében május 11-én a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban került megrendezésre az év egyik legnagyobb fitnesz rendezvénye, a B-Life Expo és Sportnap és a FitChallange 2.0 
Az esemény fő szervezője Czanik Balázs, a capoeira aerobic oktató és életmód tanácsadó és Csörgő Adrienn volt! 

Az esemény középpontjában a sport és az egészség állt, így mindenki számára érdekes és hasznos programokkal várták a szervezők az eseményre kilátogatókat.

A program keretében megrendezett rendezvény egész napos programokkal és egészséges élelmiszerekkel várta a résztvevőket a kiállító térben. 

A Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban mintegy 3000m²-en került megtartásra a rendezvény, ahol aerobik maratonnal, mobilitás parkkal, az expo részen pedig arcfestéssel, ugrálóvárral, egészséges ételek kóstolóival, food truckokkal, élményprogramokkal, kiállítói standokkal és előadásokkal várták az érdeklődőket minden korosztályból. Gluténmentes, laktózmentes és egyéb egészséges házi termékek is megtalálhatóak voltak a több, mint hetven kiállítói stand között. 
Emellett számos szakértő, dietetikus és orvos volt jelen, akik tanácsaikkal és előadásaikkal segítették az érdeklődőket az egészséges életmód kialakításában.
A csarnok előtt Indoor Cycling órákon is részt vehettek a rendezvényre látogatók. 

Az aerobik szerelmesei számára különleges élményt nyújtott a különféle órák kipróbálása, melyeket 12 órán keresztül űzhettek. 
A fitchallenge 2.0 győztese végig tornázta a 12 órát elképesztő kitartással, amihez ezúton szeretnénk gratulálni. 

Az aerobik maraton során a résztvevők kitartásukat és állóképességüket tesztelhették, miközben élvezhették az órák változatosságát és szakértő oktatóik segítségét.

A szervezők fontosnak tartották, hogy minél több ember vehessen részt az egészséges életmóddal kapcsolatos rendezvényen. 
Köszönjük, hogy ismételten több ezren látogattak ki a rendezvényre. 

Az eseményről készült fényképeket facebook oldalunkon találják.