Tollaslabda Nyílt Nap

Jun08
2024.06.0816:00

Max létszám: 1500 Fő

Tollaslabda nyílt nap a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban a Kék Sólymok Tollaslabda Sportegyesület rendezésében.

2024. június 8-án 16.00 órától 20.00 óráig.

A részvétel ingyenes!

Támogató: Rákosmente Önkormányzata

A sportcsarnokban a 6 kijelölt páros pályán meccseket lehet majd játszani, a mellette lévő szabad területen AirBadmintont, s a terem többi szabad helyén pedig „strandtollast”, és minden mást, ami kapcsolatos a tollaslabdázással ki tud próbálni az idelátogató!

A foglalkozáson elsajátíthatók lesznek az alapvető fogások, meg lehet ismerkedni a tollaslabdázás szabályaival, testközelből lehet megfigyelni néhány nagyon ügyes játékost.

A pályák foglalása érkezési sorrendben történő sorszámhúzás szerint lesz beosztva. A húzott sorszám min. 5 - 30 perc játékra jogosítja fel a résztvevőt. Az időtartamot a résztvevők számától függően a rendezők határozzák meg. Amennyiben nincs aktuális várakozó természetesen hosszabb ideig lehet játszani. A játék végeztével a sorszámot vissza kell adni a szervezőnek. Érdemes tollaslabda ütőt hozni, vagy a helyszínen lehetőség van 5 000 Ft letéti díjért ütőt kölcsönözni. A rendezvény befejezésekor, a sérülésmentes ütő ellenében visszaadjuk az 5 000.- Ft-ot.

A rendezvény során, használt műanyag és használt toll labdákat bocsájt a rendező, a Kék Sólymok Tollaslabda Sportegyesület a játékosok rendelkezésére, de lehetőség van akár új labdák és ütők vásárlására is.

Várunk mindenkit sok szeretettel a rendezvényre.