B-Life Sportnap és Expo – Főszerepben a sport és az egészség!

May11
2024.05.1108:00

Jegyár: 6990

Max létszám: 2500 Fő


B-Life Sportnap és Expo – Főszerepben a sport és az egészség!

Rákosmentieknek lakcímkártya felmutatásával a rendezvényen való részvétel ingyenes! 
A challenge-en való részvétel a kerületi lakosoknak is ingyenes, de előregisztráció szükséges. Regisztrálni az rsr@rsr.hu emailcímen keresztül lehet. 

A tavasz legnagyobb fitness rendezvénye egész napos sportprogramokkal, aerobik challege-dzsel és egészséges élelmiszerekkel várja a látogatókat 2024. május 11-én, a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban. 

A hónapok óta nagy sikerrel futó Mozdulj, Rákosmente! sportprogram-sorozat csúcsaként rendezzük meg a B-Life Sportnapot és Expot, ahol mindent megtalálnak az érdeklődők, ami az egészséges életmódhoz szükséges.

„Nagy örömömre szolgál, hogy az elmúlt időszakban rengeteg embert sikerült megmozgatni a hetente kétszer tartott csoportos óráimon, a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban. Ez azt igazolja, hogy sokan gondolkodnak tudatosan és tesznek az egészségükért. Éppen ezért megrendezzük a B-Life Sportnapot és Expot, ahol egy egész napon át mozoghatnak az érdeklődők, emellett számos olyan programmal várjuk őket, ami az egészséges életmódhoz tartozik” – mondja Czanik Balázs, a B-Life Sportnap és Expo fő szervezője.

„A mozgás minden formája fontos számunkra, és igyekszünk figyelni azokra a sportolókra, illetve rendezvényekre, akik hitelesen képviselik a mozgás kiemelt szerepét. A Weider brand széles körben kiszolgálja azokat, akik számára fontos a mozgás és az egészség, így ott a helyünk azokon a rendezvényeken, ahol találkozhatunk velük” – teszi hozzá Schmidt Szilárd megbízott ügyvezető.

A Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont mintegy 3000m²-en várja aerobik maratonnal, mobilitás parkkal, egészséges ételek kóstolóival, food truckokkal, élményprogramokkal, kiállítói standokkal és előadásokkal a résztvevőket minden korosztályból.

„A Mozdulj, Rákosmente! programsorozat keretében számos sporteseménynek biztosítunk helyszínt, így a B-Life Sportnap és Expo is a csarnok hatalmas küzdőterén fog megvalósulni. Az egyik oldalon a sportprogramok zajlanak, a másikon a kiállítók foglalnak helyet, a konferenciateremben pedig az előadásokat tartjuk. A XVII. kerületi lakosoknak és a 14 éven aluliaknak ingyenes belépést biztosítunk. 

A sport legnagyobb rajongói óriási versenyre számíthatnak: 
közel 12 órán keresztül aerobikozhatnak a Fitt Challenge keretében.
„Az egész napos aerobik programokba bárki becsatlakozhat, de a legelhivatottabbak óriási versenyen vehetnek részt: végig tornázhatják a 11 különböző típusú aerobik órát, végül pedig egy nyújtó-levezető órán vehetnek részt. Az a cél, hogy a lehető leghosszabb ideig maradjanak talpon a résztvevők. A belépéskor minden versenyző három karszalagot kap, őket folyamatosan figyelik a bírók. Ha megállnak vagy rosszul végzik a gyakorlatokat, elvesznek egy karszalagot. Ha mindhárom karszalagot levették, akkor a versenyző kiesik. Nagyon bízom benne, hogy sokan látogatnak el a rendezvényre és szép számmal vesznek részt a versenyen is, ahol várhatóan hatalmas energiák szabadulnak majd fel, hiszen a csoportos órák hangulata és energiaszintje semmihez sem hasonlítható. 

B-Life Sportnap és Expo – 2024. május 11. (szombat)
Riz Levente Sportcsarnok – Budapest, XVII. ker., Pesti út 86-88.
Jegyek: https://tixa.hu/FitChallenge-2-0---Fitness-nap

Aerobik jegy: 4.990-, sétáló látogatói jegy 3.990.- mely a helyszínen váltható készpénzben a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont aulájában a 2024. május 11-én szombaton. 
Páros jegy ára: 6.000-/2fő.
Sétáló jeggyel az élményprogramok látogathatók, kiállítókat és az aerobikozók megtekinthetők, egészséges ételek, italok kóstolhatók, termékek tesztelhetők.

14 éves kor alatt és XVII. kerületi lakosoknak lakcímkártyával ingyenes a belépés!