A futás, mely csodákra képes

Jun15
2024.06.1510:00

Négy év elteltével a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutás Budapesten!
A Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont ad otthont a jótékonysági futásnak 2024. június 15-én.


2024-ben a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutás a Csodalámpa Alapítványt támogatja!
A Csodalámpa Alapítvány több mint 20 éve működik azért, hogy súlyos betegségben szenvedő, illetve különleges helyzetben lévő gyermekek álmait valósítsa meg. Az alapítvány segítségével ezek a kis csodák nem csupán vágyak maradnak, hanem valóságos élményekké és emlékekké válnak.


Az idei Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutás egy különleges lehetőség ismeretlen és ismerős embereknek, hogy együtt tegyenek egy lépést előre az álmok megvalósítása felé. A rendezvényen résztvevők választhatnak a különböző távok közül (2 km, 5 km, 10 km), és lehetőségük van sétálni, futni és kerékpárral is teljesíteni a távot. Lehet egyéniben, csapatban és kutyussal is futni- sétálni. Az esemény nem csupán fizikai aktivitást és közösségi élményt kínál, hanem lehetőséget ad arra is, hogy a résztvevők saját maguk is részesei legyenek egy gyermek álmának megvalósulásában.


Budapesti esemény összefogásából Shenis álmát szeretnénk teljesíteni!
Shenis, a 15 éves kislány, aki leukémiás betegséggel küzd, álma, hogy eljusson Ciprusra. Az élet apró csodája, hogy nyáron már elutazhatna, és az élményfutás által gyűjtött adományok segítségével, augusztusra tervezzük teljesíteni ezt az álmot. Az élményfutás résztvevői így nem csupán egészségükért tesznek ezen a napon, hanem Shenisnek is segítenek álmának megvalósulásában.


Az F. F. M. élményfutás nem csupán egy sportesemény, hanem egy közösségi összefogás és reménysugár a gyermekálmok megvalósítása felé. A résztvevők saját aktivitásukkal és adományaikkal egy kis csodát varázsolnak Shenisnek és más különleges gyermekeknek azáltal, hogy álmaikat valóra váltják.


Helyszín : Budapest Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont Pesti út 88 (1173)
Rajt : 10:00 óra
Távok : 2 Km, 5 Km. 10 Km.
Nevezni lehet : egyéni, csapat ( 3-10 fős), kutyussal
Teljesíthető : séta, futás, kerékpár
Nevezési díj: 6.000 Ft.* ( mely tartalmazza az érmet, frissítést és befutó ajándékot)
Nevezési határidő: 2024. Június 12. ( szerda éjfél)

További információkkal kapcsolatosan az alábbi linken keresztül érdeklődhetnek a szervezőktől: 

(3) F.F.M. Élményfutás Budapest | Facebook